Αγορά Βιολογικών Προϊόντων


Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/eco.auth.gr/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/eco.auth.gr/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Κάθε Παρασκευή 10:00 – 16:00 στο χώρο στάθμευσης επισκεπτών του Κτιρίου Διοίκησης

Στις 2 Ιουνίου 2011, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, έγινε μια πρώτη προσπάθεια να φιλοξενηθεί στην πανεπιστημιούπολη μια αγορά βιολογικών προϊόντων με σκοπό την διάδοση της κατανάλωσης τέτοιων προϊόντων στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. Παρά την καταρρακτώδη βροχή, η πρώτη αυτή εκδήλωση έτυχε ενθαρρυντικής ανταπόκρισης με ένθερμες παροτρύνσεις για την επανάληψή της. Από τις 25 Νοεμβρίου 2011, το Γραφείο Περιβάλλοντος, μετά την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και το σχετικό αίτημα των παραγωγών μελών της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας (ΕΑΒΒΕ), αποφάσισε την διοργάνωση της Αγοράς Βιολογικών Προϊόντων στο ΑΠΘ σε εβδομαδιαία βάση, αρχικά πιλοτικά και στη συνέχεια σε μόνιμη βάση.

Έτσι, κάθε Παρασκευή φιλοξενούνται στον περιβάλλοντα χώρο του Κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Α.Π.Θ., από τις 10:00 έως τις 16:00, βιοκαλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι διαθέτουν προς πώληση μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Η δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας (ΕΑΒΒΕ)

Για την εξυπηρέτηση των βιοκαταναλωτών έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook στην οποία παρουσιάζονται τα νέα της αγοράς.

Σας περιμένουμε όλους

Για περισσότερες πληροφορίες
Γιάννης Τσουγκράκης 2310 99 1131 picus@auth.gr