Στο Greenwave και στην Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

Εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και με την απειλή της διαθεσιμότητας να κρέμεται πάνω από το ΑΠΘ αλλά και όλα τα ιδρύματα της χώρας, το ΟΙΚΟ-ΑΠΘ βγαίνει από την πανεπιστημιούπολη αυτή τη φορά παρέα με τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ. Όπως και πέρσι θα παρουσιάσουμε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης τις προσπάθειές μας για ένα πράσινο πανεπιστήμιο και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα με τα ποδήλατά μας. Φέτος όμως θα είμαστε εκεί και για να γνωστοποιήσουμε στο κοινό την επίθεση που δέχεται το δημόσιο πανεπιστήμιο αλλά και προσωπικά οι εργαζόμενοι.

Θα μας βρείτε από την Πέμπτη 19 έως το Σάββατο 21, από τις 18:30 έως τις 21:00 στο Greenwave Festival, στο Δημοτικό Πάρκο, δίπλα στο Θέατρο Κήπου. Το κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων του φετινού Greenwave είναι τα δημόσια αγαθά, όπως το νερό, ο αέρας, τα δάση, τα ποτάμια, οι υγρότοποι, τα ρέματα, οι θάλασσες, οι ακτές, οι πράσινοι και ελεύθεροι χώροι στις πόλεις, η υγεία και η παιδεία, η δημόσια ενημέρωση.

Πρόγραμμα:
Κεντρικές Εκδηλώσεις – Συζητήσεις
Παράλληλες εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις
Συναυλίες

Την Κυριακή 22 θα είμαστε στην “Αλλιώτικη Κυριακή”, δηλαδή  στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο που διοργανώνει η ομάδα του “Θεσσαλονίκη Αλλιώς”, η Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών και ο Δήμος Θεσσαλονίκης . Θα μας βρείτε από τις 12:00 έως τις 20:00 στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, στην “Χαρά του Ποδηλάτη”.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Comments are closed.