Έτοιμοι για το Greenwave Festival

Το Greenwave Festival ξεκινάει την Πέμπτη 13/09 και διαρκεί ως την Κυριακή 16/09 με καθημερινές κεντρικές εκδηλώσεις-συζητήσεις και συναυλίες αλλά και παράλληλες δράσεις, ενώ το πρωί της Κυριακής είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Θα μας βρείτε και εμάς εκεί με περίπτερο και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δωρεάν βόλτες με τα ποδήλατα του ΟΙΚΟ-ΑΠΘ. Το Φεστιβάλ ανοίγει την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 19:00, το Σάββατο στις 18:00 ενώ την Κυριακή θα υποδεχόμαστε τα παιδιά 11:00 – 14:00.

Το Σάββατο 15/09 στις 18:00 σας περιμένουμε σε μια ποδηλατική περιήγηση-περιπέτεια σε αναζήτηση του χαμένου ποδηλατόδρομου της Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 16/09 στις 11:00 – 14:00 η ομάδα Physics Partizani με τα «Φυσικά – Μαγικά» τους θα παρουσιάσουν στα παιδιά πειράματα φυσικής.

Το ΑΠΘ όμως θα είναι παρόν και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ. Την Πέμπτη στις 21:30 θα παρακολουθήσουμε την εξαιρετική Μουσική Ομάδα της Γεωπονικής Σχολής που μας είχε κρατήσει συντροφιά και στη γιορτή των λαχανόκηπων.

H πρόσβαση σε όλους τους χώρους, τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες του Greenwave Festival είναι ελεύθερη. Αλλά στις μουσικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα υπάρχει προαιρετικό εισιτήριο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς το οποίο θα αντιστοιχεί σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό με σκοπό να στηριχτεί το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, η Δράση για την Άγρια Ζωή και το φιλοζωικό σωματείο «Ο Άργος».

Σας περιμένουμε

Πρόγραμμα κεντρικών συζητήσεων
Πρόγραμμα συναυλιών
Πρόγραμμα παράλληλων δράσεων
Οργανώσεις και φορείς που συμμετέχουν
και εδώ σε PDF τα σχετικά έντυπα

Comments are closed.